Tuesday, August 21, 2007

Taiwanesisk Kvalitet

nja inget nytt som hänt här i Taiwan direkt, fast China Airlines (som är Taiwanesiskt, ja ni vet det va ju Chiang Kai Chek som kom till Taiwan, och så fick han för sig att Taiwan va Kina, och därför heter de flesta bolagen startade för mer än sådär 15 år sedan, heter nånting med "China". Hur som helst har dom ju krashat så många gånger så man har ju helt tappat räkningen, jag är ganska säker på dom krashade riktigt rejält 2002, 1999, 1998 and 1994, och mer än 1000 pers har dött de senaste 15 åren i flygkrasher med dom.
Taiwan har förresten två Internationella Flygbolag, China Airlines (Statens bolag), och sen har de Gröna Partiet startat Evergreen, som är ett riktigt stort bolag med massor med olika divisoner, särskilt gällande container frakt, men också bolaget EVA Air, som är kända för att vara relativt flygsäkert bolag, med väldigt vänliga flygvärdinnor, och trevligt bemötande både vid incheckning och inflight service.
Men som sagt, crashlandarna på China Airlines hade ju problem igen, nu brann deras Boeing upp på Okinawa i Japan, alla klarade sig tydligen, men det va en jäkla tur de.



Sen hörde jag att dom hade nån Vapen-Amnesti-lag, i Orlando, Florida, där det är tänkt att gangsters ska lämmna in sina puffror och så skulle man få antingen 50USD eller ett par Reebok Skor, lite intressant med samarbetet med Reebok, men hur som helst kom det ju in några vapen och så, och det tyckte myndigheterna var bra, det är ju som bekant "No Questions Asked", alltså dom ställer inga frågor hur dom fått tag på vapnet, eller vad det använts för, eller nåt sånt, utan det är fritt att lämna in vad man vill så får man välja ett par dojjor eller 50$.
Fast nu va de en kille som kom in med någon form av luftvärnsrobot, eller ja i alla fall någon form av Raketgevär för att skjuta ner flygplan och helikoptrar.

Han sa att han hade hittat mojängen när han städat ut ett skjul och hade förgävas kört till ett par olika återvinningsstationer, men dom hade inte velat ha grejjen.

Ha de fint där hemma, jag slänger upp en bild på mig själv me på slutet, så har ni lite att glo på.

Förresten, ta o kolla in Gagarin till vänster! Ja han kanske inte heter så, men han skulle ju lika gärna plockat potatis hemma i Holmby hos Olof, istället för att vara fotomodell, för tro det eller ej, den här grabben e fotomodell i Taiwan.


(De va nåt kalas/event/party/modeshow för tidningen Vision Man)

Puss

No comments: